Hónapok óta pletykálják, hogy gondok vannak Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatában. A híreket egyik fél sem erősítette meg, de most a testbeszéd-szakértő fontos dolgokra hívta fel a figyelmet. 

Megváltozott Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata 

Pár nappal korábban készült pár felvétel a hercegi párról, épp akkor, amikor hazatértek a nyaralásról. Később egy forrás arról beszélt a Heat magazinnak, hogy az utazás Harry herceg ötlete volt, szeretett volna egy kis időt kettesben tölteni, hátha át tudják beszélni a problémáikat. 

Bár ezt senki sem erősítette meg, Judi James, testbeszéd-szakértő kielemezte a párról készült felvételeket és egyértelmű megállapításra jutott. 

Nincs jele annak, hogy Meghan testbeszédében megjelenne a nyaralás utáni ragyogás, és nem látjuk azt a romantikus, idilli kéz a kézben pózt. Ez egy zártabb a tekintet, ahogy Meghan rohan az utón, és otthagyja Harryt, hogy csevegjen valakivel, miközben ő mögötte halad. Meghan mosolytalan arckifejezése és a gesztusai feszültséget sugallnak, és azt a vágyat, hogy beszálljon az autóba. 

A szakértő szerint Harry herceg sem volt túl boldog, legalábbis erre lehet következtetni a testbeszédéből. Elárulta, hogy nála is megmutatkoztak a feszültség jelei, de nem annyira, mint Meghan esetében. 

A testbeszéd-szakértők már korábban is elemezték a házaspár viselkedését, akkor arra jutottak, hogy Harry herceg sokkal felszabadultabb a felesége nélkül, olyankor szinte teljesen megváltozik. 


Via