Nem ez az első alkalom, hogy Harry herceg és Meghan Markle reagálnak a világban történt eseményekre. Most az Izraelben történt brutalitásra reagáltak egy közleményben, és elárulták, hogy mit éreznek a kialakult helyzettel kapcsolatban. 

Harry herceg és Meghan Markle szívszorító nyilatkozatot adtak ki

Az elmúlt napokban több híresség is reagált az Izraelben történtekre, és közleményben ítélték el az erőszakot és a terrorizmust. Harry herceg és Meghan az elmúlt években már többször megszólaltak a háborúk kapcsán, így most is egy közleményben árulták el, hogy mit gondolnak a történtekről. A nyilatkozatot az Archewell honlapján tették közzé. 

Az Archewell Alapítványnál Harry herceggel, Sussex hercegével és Meghannal, Sussex hercegnéjével együtt elítélünk minden terrorcselekményt és brutalitást. Támogatjuk partnereinket, és az izraeli frontvonalon lévő szervezeteket, hogy biztosítsák a szükséges sürgős segítséget, és segítsenek minden ártatlan áldozaton az emberi szenvedés e lelkiismeretlen szintjén. 

A nyilatkozatuk megjelent az X felületén is, így többen megosztották, illetve voltak, akik kommenteltek is. A felhasználók kiemelték, hogy értékelik, hogy a hercegi pár kiáll az erőszak ellen. 

Nem Harry herceg és Meghan voltak az egyedüliek a királyi család tagjai közül, akik megszólaltak. A Buckingham-palota napokkal ezelőtt jelentette be, hogy Károly királyt mélyen megdöbbentették a barbár terrorcselekmények, és elítélte az erőszakot. Katalin hercegné és Vilmos herceg szintén közleményt adtak ki, elborzasztják őket a történtek, és sok erőt küldenek mindenkinek


Via