Pár hónappal ezelőtt mindenkit meglepett a hír, hogy a Spotify felbontja a megállapodást Harry herceggel és Meghannal. Sussex hercegnéjének a műsora nem aratott sikert, legalábbis erről beszélt a cég egyik vezetője. 

Harry herceg és Meghan hatalmas pénzösszegtől estek el

Az információk szerint a hercegi pár 20 millió dollárról állapodottot meg a céggel még évekkel ezelőtt, melynek csak egy részét kapták meg. Az informátorok szerint szerették volna a teljes összeget, de erre már nagyon kicsi az esély. Egyedül Meghan készített műsort, aminek a népszerűsége nem volt túl magas. 

A 20 millió dollár elég jelentős összeg, éppen ezért Harry herceg és Meghan most új emberek felé nyitnak, mivel szeretnének egy újabb megállapodást kötni. A pletykák szerint tárgyalásokat folytatnak az Amazon tulajdonában lévő Audible hangoskönyv- és podcast-szolgáltatóval. 

Harry és Meghan átszerveznek, visszavonulnak, és arra készülnek, hogy irányt változtassanak, hogy magukat és produkciós cégüket, az Archewellt komoly szereplőkké tehessék a multimédiás platformokon. Várják, hogy a jövőben lendületesen jelenjenek meg

– árulta el egy forrás. 

Az informátor azt is elárulta, hogy Meghan szeretne továbbra is beszélgetős műsorokat készíteni, de ehhez szüksége lesz egy platformra. Az Obama házaspár korábban 30 millió dollárról kötött megállapodást, Harry herceg és Meghan hasonló összegre számíthatnak. 

Még nem tudni, hogy Meghan műsora mikor folytatódhat, ám az informátorok szerint már tárgyalásokat folytat. Az első epizódokhoz igazi A-listás sztárokat szeretne leszerződtetni, reméli, hogy vonzzák majd a hallgatóságot


Via