Régóta pletykálják, hogy közeledik Harry herceg és Károly király kibékülése. Az uralkodó meghívta a kisebbik fiát a koronázásra, sőt, állítólag a családi vakációra is, utóbbira nem ment el. Bár voltak próbálkozások, sokak szerint Károly király megelégelte a folyamatos elutasítást. 

Károly király békülésére rosszul reagált Harry herceg 

A szakértők szerint Károly király egyértelműen megpróbált békülni, hiszen egyik alkalommal megemlítette őket a beszédében, majd mindketten meghívást kaptak a koronázásra. Meghan végül nem ment el az eseményre, és Harry herceg sem maradt sokáig. Ez nagyon rosszul esett Károly királynak, így az informátorok szerint változtatott a viselkedésén. 

Ez valóban figyelemre méltó, mert amikor Károly király lett, azt mondta, hogy szereti Harryt és Meghant, ami egy hatalmas olajág volt - amit aztán Harry elvett, félbevágott, majd eldobott

– árulta el a bennfentes a The Sun nevű lapnak. 

A szakértő szerint emiatt Károly király elkezdte büntetni a fiát, és csakis a hivatalos csatornákon keresztül kommunikál vele. Harry hercegnek időpontot kell egyeztetnie, ha találkozni szeretne az apjával, és elsőként a személyi titkárokkal kell megbeszélnie a dolgokat. 

Sokan meglepődtek azon, hogy Károly király ilyen módját választotta a konfliktus kezelésének, főként amiatt, mert a szakértők szerint a mihamarabbi békülés lenne a legfontosabb. Károly királynak stratégiai szempontból is fontos, hogy rendezze a vitás helyzeteket, hiszen ő szimbolizálja a nemzet összetartozását, és eléggé ellentmondásos, hogy a saját családjában lévő vitákat nem tudja rendezni. 


Via