Régóta pletykálják, hogy Harry herceg és Károly király között enyhülhet a feszültség, és hamarosan kibékülhetnek. A nagy találkozó eddig elmaradt, de most a szakértők elárulták, hogy miért vált a békülés egyre sürgetőbbé az uralkodó számára. 

Károly király ezért szeretne minél hamarabb kibékülni Harry herceggel 

Többször megjelentek már arról hírek, hogy Károly király szeretné rendezni a konfliktusokat a családon belül. Harry herceg megjelent a koronázáson, támogatta az apját, de az esemény után nem sokkal el is hagyta Londont. Éppen ezért mély beszélgetésre nagy valószínűséggel nem került sor. 

Most a palota egykori munkatársa nyilatkozott a The Daily Beast nevű lapnak, és elárulta, hogy Károly király elkezdte sürgetni a konfliktusok rendezését. Ám nem amiatt, mert annyira hiányzik neki Harry herceg, inkább stratégiai okokból szeretne minél hamarabb békét. 

Végső soron Károlynak nemcsak személyes, hanem stratégiai okokból is szüksége van a probléma megoldására. Nem tartható fenn, hogy a király, aki az egység nemzeti szimbóluma, ilyen rossz viszonyban van a saját fiával

– magyarázta. 

Így történhet meg a kibékülés 

A forrás azt is elárulta, hogy Kamilla királynénak kulcsfontosságú szerepe lehet a békülésben. Harry herceg a könyvében gonosz mostohának titulálta, ezzel pedig nagyon megbántotta. Károly király pedig hallgat a felesége tanácsaira, így Kamilla elősegítheti a konfliktusok gyorsabb rendezését. 


Via