Mielőtt Meghan Markle csatlakozott volna a királyi családhoz, éveken keresztül látható volt a képernyőkön a Briliáns elmék című sorozatban. Pár jelenetet Harry herceg is látott a szériából, volt olyan, ami igazán megérintette. 

Harry herceg ezt nehezen tudta feldolgozni

Meghan Markle 2011-től szerepelt a Briliáns elmék című sorozatban. A drámában voltak romantikus szálak is, a Patrick J. Adams által alakított Mike Ross volt Meghan karakterének a szerelme. A kapcsolatuk később komolyabbra is fordult, így forgattak pár szexjelenetet, majd össze is házasodtak. 

A szexjelenetek már akkor okoztak kisebb felháborodást, amikor Harry herceg és Meghan bejelentették az eljegyzést. Ám most az is kiderült, Sussex hercege mit gondol a dologról, erről a könyvében vallott. 

Elkövettem azt a hibát, hogy gugliztam, és megnéztem néhány szerelmi jelenetet az interneten. Tanúja voltam, ahogy ő és egy szereplőtársa egymásnak esnek valamilyen irodában vagy konferenciateremben… Áramütés-terápiára lenne szükség ahhoz, hogy ezeket a képeket kiverjem a fejemből. Nem kellett ilyen dolgokat élőben látnom

– írta Harry herceg a könyvében. 

Elárulta, hogy eleinte gondolkozott azon, hogy elmenjen a forgatásra. Nem ismerte a Briliáns elmék című sorozatot és szerette volna megnézni Meghant munka közben. De miután látta a szexjeleneteket, úgy döntött, hogy ezt nem kell élőben látnia.

Folytatódhat a sorozat? 

A Briliáns elmék kapcsán egyre gyakrabban pletykálják, hogy folytatódhat a sorozat. A mai napig nagyon népszerűnek számít a Netflixen. A színészek korábban már nyilatkoztak a témában, többen is azt mondták, nem zárkóznak el semmitől. A sorozat alkotója is megszólalt, elárulta, hogy semmi sem kizárt, de ehhez szükségük van egy platformra, a tárgyalások pedig még el sem kezdődtek. 


Via