Nyilvánosan, Instagram-oldalára feltöltött történetben kért nyilvánosan bocsánatot Patrick J. Adams, azt követően, hogy a Briliáns elmék sztárja több, korábban a forgatás kulisszái mögött készült képet töltött fel a felületére. A képeken Meghan Markle is szerepelt. 

Képeket posztolt

A színész állítása szerint azért vette le a képeket, mert azok elterelték a figyelmet egy jelenleg nagyon súlyos helyzetről, vagyis a Hollywood-i írók sztrájkjáról. Patrick Sussex hercegnéjéről nem tett említést, de egyes feltételezések szerint sokkal inkább azért kellett eltávolítani a képeket, mert azokon Meghan Markle is szerepelt. A színész a képek posztolását kínos figyelmetlenségnek nevezte, továbbá közölte, nagyon sajnálja a történteket. 

Meghan miatt kellett törölni? 

A korábban posztolt felvételek persze felrobbantották a netet, egyfelől azért, mert azokon Meghan Markle is látható, másfelől pedig azért, mert a rajongók most joggal hihetik, hogy több volt ez egyfajta nosztalgiánál. Sokan szentül hiszik, hogy a Briliáns elmék visszatér, sőt rengetegen bíznak abban is, hogy Harry herceg felesége is szerepelni fog a sorozatban. Nos, ez utóbbi azért nagyon valószínűtlen, de azért reménykedni lehet. A feltöltött fotók egyébként bizonyára kiverték a biztosítékot királyi berkekben, hiszen volt olyan felvétel, ahol Meghan a földön fekszik a lábait pedig a magasba emeli, egy másik képen pedig éppen a kanapén pihengetett. Persze ezekben a fotókban alapvetően semmi kivetnivaló nincs, de tudjuk, hogy a királyiak kevesebbért is akadtak már ki. 

A követők szerint nem volt ezzel baj

A követők egyébként sorra kommentelnek Patrick J. Adams posztjaihoz, szerintük ugyanis semmi baj nem volt a fotók közzétételével. 

Ne kérj bocsánatot azért, mert nosztalgiázni mertél 

– írta az egyik hozzászóló. 

Kérlek ne sajnáld, hogy képeket teszel közzé a barátaidról, hiszen jó emlékeid vannak a közösen eltöltött időkről. Bárcsak ne törölted volna le őket. Semmi rossz nincs abban, ha valaki visszagondol életének egy jó időszakára 

– fogalmazott egy másik. 

(via)