Kitálaltak Meghan Markle szomszédai, akik alig várják, hogy a hercegné elköltözzön.

A szomszédok Meghan Markle-t kritizálják

Hiába rajonganak több millióan Meghan Markle-ért és Harry herceg ért, a montecito-i szomszédok nem tudnak egyetérteni ezzel. A szomszédoknak egyébként inkább Meghan Markle-lel van problémájuk, Harry herceget közel nem érték olyan komoly vádak általuk.

Meghan Markle népszerűsége jó ideje csökken, és nem csupán a sajtó szedi darabokra, de nagyon úgy tűnik, hogy már a saját szomszédai sem tudják elviselni.

Azt hiszi hogy több másoknál, hatalmas arca van

—így jellemezte egyik szomszédja Meghan Markle-t, aki azt is hozzátette, hogy a szomszédság már alig várja, hogy végre elköltözzön.

A szomszédok jóban akartak lenni 

Úgy érzik, hogy Meghan Markle manipulálja a férjét, amit Thomas Markle, Meghan Markle apja többször is elmondott már a sajtónak. Szerintük ebben a házasságban Meghan Markle az, aki rosszabbnál rosszabb döntéseket hoz, és aki nem nézi a másik érdekét.

A bennfentes a szomszéd elmondta, hogy nem ő az egyetlen, aki nem jön ki a hercegnővel, az egész környéket rosszul érinti, hogy az utcában laknak. Többen is próbáltak jó viszonyt kezdeményezni Harry hercegékkel, ám Meghan Markle mindig elzárkózott a jószomszédi viszonytól.

via