Meghan Markle új becenevet kapott az Invictus Games nigériai versenyzőitől, aminek azonnal híre ment.

Meghan Markle is az Invictus Games-en van

Noha köztudott, hogy Meghan Markle-t férje, Harry herceg "Meg"-nek és "M"-nek nevezi (ahogy ő is "Haz"-nak és "H"-nak), Sussex hercegnéje állítólag egy édes, új becenevet kapott.

Az előkelő, szinte már királyi becenevet a nigériai csapat tagjai adták neki az Invictus Games-en a napokban. Annyit pedig már most elárulhatunk, hogy a jelentése kifejezetten hízelgő Meghan Markle-re nézve!

Sussex hercege és hercegnője jelenleg Németországban tartózkodnak azon a nemzetközi multisport eseményen, amelyen olyan versenyzők vehetnek részt, akik katonai szolgálatot teljesítettek a világ minden tájáról, és életüket megváltoztató sérüléseket vagy betegségeket szenvedtek el. A versenyt Harry herceg 2014-ben alapította.

Meghan Markle kedden csatlakozott Harry heceghez a düsseldorfi eseményre, és a pár boldogabbnak tűnt, mint valaha a viszontlátás után.

Ez a csapat őt tekinti a királynőnek

Szerdán, miután a pár szurkolt egy tolószékes kosárlabda-mérkőzésen Ukrajna és Ausztrália között, találkoztak a 10 fős nigériai csapat tagjaival, akik Christopher Gwabin Musa, a Nigéria védelmi elnök kíséretében egy különleges emléktáblát adtak át Harrynek és Meghannek.

Mi több, a sportolók egy új becenevet adtak Meghan Markle-nek, az „Amira Ngozi Lolo”-t, aminek különleges jelentése van. Az „Amira” a nigériai legendából származó harcos hercegnőre utal, míg a „Ngozi” „áldott”, a „Lolo” pedig „királyi feleséget” jelent.

via