Egy friss jelentés szerint a néhai Erzsébet királynőnek volt néhány keresetlen szava Meghan Markle viselkedéséről és jelleméről, ami az egész Buckingham-palotát meglepte.

Miután Harry herceg és Meghan Markle eltávolodott a királyi családtól, Erzsébet királynő kifejezetten csalódott bennük, és egy hónappal a halála előtt meglepő kijelentést tett unokája feleségéről.

Meghan Markle magára haragította a királynőt

A beszámolók szerint Erzsébet királynő egy Balmoralban tartott fogadáson tett meglepő kijelentést a sussexi hercegnéről. Az eseményen Harry herceg és Meghan Markle nem voltak jelen, az uralkodó pedig arról beszélt, hogy mennyire csalódott amiatt, hogy a hercegi pár hátat fordított a királyi családnak. Meghan Markle-t gonosznak nevezte. Egy közeli forrás így nyilatkozott erről:

Megdöbbentő volt hallani ezt a mondatot a világ legmegbocsájtóbb nőjétől.

A bennfentesek szerint Erzsébet királynő úgy vélte, hogy Harry herceg találkozása Meghan Markle-lel katasztrófává vált, és sajnálatát fejezte ki, hogy Harry eltávolodik a királyi családtól.

meghan-markle-erzsebet-kiralyno-cosmopolitan.hu
Forrás:  Max Mumby / Indigo / Getty Images

Egyesek szerint ez a kinyilatkoztatás is azt bizonyítja, hogy Erzsébet királynő tisztában volt azzal, hogy már csak néhány hónapot tud a családjával tölteni, és sajnálta, hogy mindebből Harry herceg kimarad.

via