Bulizni ment Harry herceg és Meghan Markle. A házaspár Beyoncé koncertjén vett részt Kaliforniában, ugyanis a világhírű énekesnő jelenleg turnézik az új albumával. Azonban mindenki kiszúrta a távolságot a hercegi pár között...

Meghan tombolt, Harry a telefonját nyomkodta

Meghan Markle láthatólag jól érezte magát a koncerten, sőt nagy rajongója is az énekesnőnek, sőt Beyoncé állítólag biztosította is a támogatásáról, amikor Haryvel elhagyták az Egyesült Királyságot. A herceg azonban nem tűnt túl jókedvűnek, sőt végig a telefonját nyomkodta, és jó nagy távolság volt köztük a feleségével. 

Egyes források szerint Harry csak a gyerekeit csekkolta le, akik a dadusukkal voltak, amíg ők távol voltak, valamint a visszafogottsága mögött állhat az is, hogy a koncerten szeptember elsején jártak, míg Diana hercegné halálának a 26. évfordulója augusztus 31-én volt, így könnyen lehet, hogy ez is rátett a hangulatára.

Egy felvétel másról árulkodik 

Nemrég azonban a Twitteren elkezdett terjedni egy videó a házaspárról, ami a koncerten készült, és ott már egy sokkal felszabadultabb Harry herceget láthat mindenki. Nagyon úgy tűnik, hogy inkább csak arról volt szó, hogy egy ilyen eseményen Harry nehezebben engedi el magát, mint Meghan, de az este végére már egészen élvezte Beyoncé koncertjét, sőt még egy táncolt is Meghan Markle-lel.

A házaspárral egyébként ott volt Meghan édesanyja, Doria is, aki a 67. születésnapját ünnepelte. A hercegné édesanyja nagyon fontos szerepet játszik az életükben, hiszen rengeteg időt tölt velük és a gyerekeikkel.

Via