Nehéz időket él meg Meghan Markle és Harry herceg házassága, ami miatt Harry hercegnek most komoly döntéseket kell hoznia.

Harry hercegnek Meghan Markle lehetőségei maradtak csak

A PR-szakértők egy emberként bíztatják Harry herceget, hogy használja ki Meghan Markle-t. Most jött el a karrierjükben az az idő, amikor Meghan Markle már nem ront a megítélésünkön, hanem éppen ennek az ellentéte igaz: pozitív irányba tudja terelni a dolgokat.

Könyörögve kérik Harry herceget, hogy hagyja ragyogni feleségét, és engedje meg neki, hogy elvállaljon filmszerepeket, sorozatszerepeket, reklámkampányokat, mert ez lehet az egyetlen mód arra, hogy az ex-királyi pár pozitív megítélést kapjon a közönségtől, és ne tűnjenek el végleg a süllyesztőben, mint negatív szereplők.

Vissza Hollywoodba?

A páros tagjainak muszáj lesz kompromisszumot kötniük, és mivel Meghan Markle-nek az a vágya, hogy ismét ünnepelt sztár legyen, mint korábban a Suits sorozat idejében, Harry hercegnek erre rá kell bólintania.

Ha ugyanis Meghan Markle ismét a filmszerepei miatt lesz beszédtéma, nem pedig az állandó király családdal folytatott konfliktusa miatt, akkor egy kicsit feledésbe merülhet minden rossz lépés, amit az elmúlt években tettek. Harry hercegnek sajnos most be kell látnia, hogy muszáj felesége hírnevére támaszkodnia, ha csak nem szeretne sokkal többet engedni az élet színvonalból, amit most is folytat.

via