Évekkel ezelőtt hagyta ott a királyi családot Meghan Markle és Harry herceg, és még manapság is derülnek ki titkok. Most a hercegné egykori barátnője, Lizzie Cundy szólalt meg, aki elárulta, hogy Meghan sosem volt valódi hercegné

Meghan Markle nem volt elég elkötelezett

Lizzie Cundy és Meghan még 2013-ben találkoztak egy jótékonysági rendezvényen. Hamar barátok lettek, de az utóbbi években sokat lazult a viszonyuk, és már nem is igazán tartják a kapcsolatot. Lizzie szerint Meghan Markle soha nem lett volna képes arra, hogy teljesen elkötelezze magát a királyi család mellett. Nem volt elég elhivatott, így nem tudott jó hercegné lenni. 

Mindannyian tudjuk, hogy mi a különbség aközött, ha valaki celeb hercegnő és királyi hercegnő. És őszintén szólva Meghan sosem volt alkalmas a feladatra. 

Szerinte Meghan Markle sosem akart sok energiát befektetni a munkájába, éppen ezért alkalmatlan hercegnének. Sosem szeretett volna olyan dolgokat csinálni, melyeket a királyi család rendszeresen tesznek. Nem mentek neki könnyen a feladatok, és nem volt elhivatott

Szerintem Meghan azt hitte, hogy ő lesz a show legjobb sztárja, de Katalin hercegnének mindig ez volt a szerepe.

Lizzie beszélt Meghan és Harry házasságáról is, elárulta, hogy nem szeretné, hogy elváljanak, hiszen egy szakítás mindenkit megvisel. Különösen megterhelő akkor, ha már gyerekek is vannak. Annyit elárult, hogy szerinte Harry herceg számára különösen hasznos lenne, Meghanról nem beszélt. 


Via