Éveken keresztül alakította Meghan Markle Rachelt a Briliáns elmék című sorozatban. 2011-ben indult a sorozat, a hercegné pedig egészen 2017-ig szerepelt benne. Akkor lépett ki, amikor eljegyezte Harry herceg. Nem volt könnyű számára a dolog, legalábbis ez derül ki egy korábbi interjúból. 

Meghan Markle így kezdett új fejezetet

Miután kiderült, hogy Harry herceg és Meghan randiznak, többször szóba került, hogy mi lesz a hercegné karrierjével. Eleinte voltak olyan teóriák, hogy Sussex hercegnéje maradhat Hollywoodban, és akár még filmszerepeket is vállalhat a jövőben. Később kiderült, hogy Meghan a királyi család dolgozó tagja lesz, így nem lehet színésznő. 

Az eljegyzés után több interjú is készült vele, az egyik alkalommal pedig elmesélte, hogy mit gondol arról, hogy feladja a munkáját.

Nem úgy látom, mintha bármit is feladnék. Én csak változásnak látom. Ez egy új fejezet, igaz? És azt is tartsuk szem előtt, hogy a Briliáns elmék című sorozaton dolgozom hét éve. 

Elárulta, hogy nagyon élvezte amíg színésznőként dolgozott, de várja az új fejezetet, hogy Harry herceggel közösen alkossanak valamit. Végül csupán pár évig dolgozott a királyi családnak, most pedig ismét Hollywoodban van, és már egy ügynökséggel is leszerződött. Ettől függetlenül nagy valószínűséggel nem tér vissza a színészethez, egészen más tervei vannak.  


Via