A testbeszéd-szakértők rendszeresen elemzik a királyi család tagjainak a gesztusait, mozdulatait, testtartását. Nem kivétel ez alól Harry herceg sem, aki bár már nem tartozik a királyi család dolgozó tagjai közé, mégis nagyon érdekli az embereket. 

Harry herceg viselkedése megváltozik, ha Meghan mellette van

Darren Stanton, testbeszéd-szakértő azzal kezdi az elemzést, hogy Harry herceg viselkedése mindig hirtelen megváltozik, ha Meghan Markle társaságában van. Tavasszal, a koronázáson kifejezetten nyugtalan volt, látszott rajta, hogy szorong, nem érzi magát komfortosan. Ezzel szemben pár héttel később, amikor ő és Meghan egy kosármeccsen jelentek meg, sokkal nyugodtabbnak, elégedettebbnek tűnt. 

Úgy tűnik, hogy Meghan a vigasztalás és a megnyugvás forrása Harry számára, és jól látszik, milyen csodálatot érez iránta.

Darren azt is elárulta, hogy a gesztusaival azt üzeni, hogy figyel Meghanra. A hercegné viselkedése szintén beszédes, a szakértő szerint mindig viszonozza Harry herceg odaadását, miközben beszél csakis rá figyel, és a teljes testével felé fordul, hogy kimutathassa, mennyire fontos számára mindaz, amiről éppen beszél. 

A testbeszéd-szakértő szerint a hercegi párról készült felvételek teljesen átlagosak. A fotókon, videókon olyan, mintha egy átlagos pár lennének, akik remekül szórakoznak. Nincsenek zavarban a kamerák miatt, kényelmesen érzik magukat a nyilvánosság előtt, és örülnek, hogy időt tölthetnek egymás társaságában. 


Via