Régóta arról pletykának, hogy válságba került Meghan Markle és Harry herceg házassága. A házaspárt rengeteg bántás érte mostanában, egyáltalán nem volt könnyű számukra az elmúlt év. A közös, és az egyéni projektjeik is válságba kerültek, szerződéseiket felmondták, semmi nem úgy alakult, ahogyan korábban tervezték. Ez a sok nehézség pedig nem lenne meglepő, ha oda vezetne, hogy a szerelmesek eltávolodnak egymástól.

Meghan Markle kivonta magát a botrányokból

Az első nehézség Harry herceg könyve volt, amiből hatalmas botrány lett, és amivel számtalan új ellenséget szerzett magának a herceg. Mint kiderült, Meghan Markle nem feltétlenül tartotta jó ötletnek a könyv kiadását, ő már a munkálatok elején is attól félt, hogy ez rosszat tehet a hírnevüknek, és ellenséget kreálhat belőlük. A hírek szerint a páros abban egyezett meg, hogy ez kizárólag Harry herceg személyes projektje, ami az ő szemszögéből írja le a dolgokat, és az ő útját mutatja be, így Meghan Markle-t amennyire csak lehet, megpróbálja nem belekeverni.

Ezután jött a Spotify podcast bukása, ugyanis a 18 millió fontos szerződést nem újították meg. A sorozat összesen 12 epizódot élt meg, és nagyon nagy kudarc volt, hogy még Meghan Markle neve sem elég ahhoz, hogy eladják a műsort. Utána újabb megaláztatás érte őket, amikor Harry herceget és Meghan Markle-t visszautasították hogy az Air Force One-on repüljenek Joe Biden elnökkel.  

Nem szívesen látja őket az elit

Arról is folyamatosan beszámol az amerikai sajtó, hogy a hollywoodi elit kerüli a szerelmeseket, és a világsztárok nem szívesen mutatkoznak velük, hogy ne tűnjenek fel rossz fényben. Mi több, a július 4-i  bulit is le kellett mondani, pedig Meghan Markle hatalmas mulatságot tervezett. Ám a Spotify szerződés bukása után, annyira kínosnak tartottak volna egy saját partit, hogy három nappal előtte inkább lemondták. Hiába próbál új életet kezdeni a házaspár Montecito-ban, a közelben lévő privát klubból máris kitiltották őket, ahol egyáltalán nem csinálnak belőle titkot, hogy nem szívesen látják őket az előkelő körökben.

Ez a sok nehézség nem csoda, ha megviselte őket, így az sem lenne meglepő, ha tényleg a válás szélén állna a páros. Harry herceg nemsokára hónapokra Afrikába indul egyedül, valószínűleg ez az út eldönti majd, hogy szeretnének-e együtt maradni, vagy sem. 

via