Sokan meglepődtek, amikor kiderült, hogy Meghan Markle leszerződik a William Morris Endeavor ügynökséghez. Akkor rögtön elindultak a találgatások, sokan arra gondoltak, hogy visszatér a színészethez, míg mások azt állították, hogy a projektjei miatt szerződött le. Most a szakértők elárulták, hogy Meghan karrierje nem tűnik annyira fényesnek. 

Meghan Markle nem túl népszerű Hollywoodban

Kieran Elsby, PR-szakértő a Mirrornak nyilatkozott, és elárulta, hogy az ügynökség számára eleinte kifejezetten hasznosnak tűnhetett, hogy Meghan Markle az ügyfeleik között van. De tavasz óta több hónap is eltelt már, közelgő projektet pedig senki sem jelentett be, ami aggodalomra adhat okot. 

Azonban már három hónap telt el a hír megjelenése óta, és azóta nem hallottunk semmit. Ez hosszabb idő, mint az általában elvárható egy új ügyféltől, ami arra utal, hogy Meghan nehezen veti meg a lábát Hollywoodban

– magyarázta. 

A szakértő azt is elárulta, hogy szinte kizárt, hogy Meghan visszatérjen a színészethez. A partnerségi megállapodás ebben az esetben különféle produkciókra vonatkozik, melyeket a hercegné fejleszt. A szakértő szerint másik magyarázat is van arra, hogy Meghan Markle még nem jelentett be semmit, ami részben annak köszönhető, hogy felbontották a szerződést a Spotify-jal. 

Lehetséges, hogy Meghan még a projektjei fejlesztésének kezdeti szakaszában van, és nem akar semmit bejelenteni, amíg nem biztos, hogy készen áll. 

Új területen próbálhatja ki magát

A PR-szakértő szerint Meghan a jövőben ismét elkezdhet saját márkát építeni, és például visszatérhet a blogoláshoz, a podcasttel kiegészítve. Emellett az sem kizárt, hogy új alapítványt hoz létre, hogy még több embert támogathasson. Bárhogyan is alakul, a projektekhez támogatókra van szüksége, ezeket az embereket pedig sokkal könnyebben eléri egy ügynökségen keresztül. 


Via