Meghan Markle és Harry herceg kapcsolatáról sok pletyka kering, ezeknek egy része bizonytalan, de van pár információt, melyeket a hercegi pár osztott meg. Azt például biztosan tudni, hogy Sussex hercegének van egy tulajdonsága, amivel néha a felesége idegeire megy. 

Harry herceg legidegesítőbb szokását Meghan eleinte nem értette

Harry herceg és Vilmos 2018-ban szerepeltek egy dokumentumfilmben, amit Károly király 70. születésnapja alkalmából készítettek. Ebben derült fény arra, hogy a testvérek sok dolgot megtanultak az évek során az apjuktól, az egyik legfontosabb, hogy a lámpákat mindig le kell kapcsolni. 

Ő a lámpák lekapcsolásának a megszállottja. És most ez az, aminek megszállottja vagyok, ami őrültség, mert valójában a feleségem azt mondja: „Nos, miért kell lekapcsolni a villanyt? Tudod, akkor sötét van.

Sussex hercege ezután elárulta, hogy szinte mániákusan spórol a villannyal, és folyton lekapcsolja a lámpákat. Úgy véli, hogy nincs szükség hat égőre, szerinte elegendő egy. Éppen ezért otthon folyton lekapcsolgatja a villanyt, aminek Meghan kicsit sem örül. Harry egyébként hálás volt, hogy ezt megtanulta Károly királytól, szerinte az energiával való spórolás egy fontos lecke volt, amit már gyerekként megpróbált nekik átadni. 

Vilmos hercegnek is van idegesítő tulajdonsága

Harry herceg mellett Vilmos is vallomást tett, és elárulta, hogy ő is mániákusan kapcsolgatja le a lámpákat. 

Tudom, hogy komoly OCD-m van a villanykapcsolókkal, ami szörnyű

– mesélte. 

A hercegek egyébként elárulták, hogy már gyerekként nagyon sokat tanultak Károly királytól a környezetvédelemről, és arról, hogy miként spórolhatnak az energiával. Szerintük mindkettő nagyon fontos, így hálásak, hogy már egészen fiatalon megkapták az alapokat. 


Via