Meghan Markle és Harry herceg július 4-én megnézték a Montecitóban rendezett ünnepi felvonulást, az eseményről pedig a gyerekek sem hiányoztak. Korábban már megjelent pár fotó Lilibet hercegnőről, de most egy videót is posztoltak, amin látszik, hogy mennyire remek hangulatban volt. 

Aranyos videó készült Harry herceg kislányáról

A Sussex hercege és hercegnéje ritkán jelennek meg a gyerekekkel nyilvános helyeken, így viszonylag kevés fotót láthattunk róluk. Bár a Netflixre készült dokusorozatban mutattak pár családi felvételt, az abban bemutatott videókban Archie és Lilibet is jóval kisebbek. Most a család kivételt tett, mivel együtt ünnepeltek Montecitóban, és még a helyi felvonulást is megnézték. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Archie and Lilibet of Sussex 💘 (@archieandlili) által megosztott bejegyzés

A felvonuláson készültek fotók, ezekről korábban már írtunk, de most feltöltöttek egy videót, amin Meghan és Lilibet láthatóak. A felvételen látszik, hogy mindketten az elhaladó kocsinak integetnek, miközben Lilibet az amerikai zászlót tartja a kezében. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Archie and Lilibet of Sussex 💘 (@archieandlili) által megosztott bejegyzés

A videót imádták a rajongók, hiszen nagyon ritkán mutatnak Harry hercegék a gyerekekről fotót vagy videót. 

Nem adtak ki új fotót

Harry herceg és Meghan legutoljára Lilibet hercegnő első születésnapján adtak ki hivatalos portrét, ami tavaly volt. Azóta csak a dokusorozatban bemutatott képeket láthattuk, de ezekből sem volt túlságosan sok. Archie herceg születésnapja alkalmából sem jelentettek meg új felvételt, de ez nem csoda, mivel szeretnék, ha a gyerekeknek átlagos gyerekkoruk lehetne, és távol lennének a médiától.  


Via