Ritkán lehet nyilvánosan látni Harry herceg és Meghan Markle gyermekeit, ám most azon rikta pillanatok egyikére került sor, hogy Lilibet hercegnő apukája oldalán, pontosabban karjaiban tűnt fel. 

Apa-lánya

Bár a csemeték a páros netflixes dokujában szerepelnek, de nyilvános eseményekre ritkán viszik őket, éppen ezért robbant fel a net a felvételek láttán, melyeken jól látszik, hogy Harry Lilibetet elvitte magával egy montecitói programra. A fiatalabbik herceg és a lánya Kaliforniában vettek részt egy július 4-i felvonuláson, a Montecito Association’s Village Road Show-n. Apáról és lányáról több képet is lőttek a szemfülesek, a rajongóknak pedig feltűnt, hogy a kis Lilibet Diana mennyire megnőtt. Persze ez egyáltalán nem furcsa, hiszen egy hónappal ezelőtt töltötte be a második életévét, fotón pedig már jó régen lehetett látni, hivatalos felvételt utoljára egyéves korában adtak kir róla.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Archie and Lilibet of Sussex 💘 (@archieandlili)

Imádnivaló 

Bár sajnos csak néhány lesifotó készült róluk, azért az jól látható, hogy a kislány imádnivaló volt a kis virágos ruhájában, fehér térdzoknijában és piros, pántos cippelőjében. A vörös haját pedig két aranyos copfba kötötték. Harry herceg egyébként nem öltözte túl az eseményt, bár a mindennapok során valószínűleg a lezserebb outfiteket részesíti előnyben, amióta kilépett a királyi család kötelékéből. Susse hercege egy farmerben és basballsapjában érkezett a függetlenség napi eseményre, a parádét pedig szemmel láthatóan ő és a lánya is nagyon élvezték. 

Károly második koronázása 

Miközben Harry és a családja jól érezték magukat a tengerentúli mulatságon, az apját, III. Károly király másodszor is megkoronzáták, ezúttal Skóciában. Persze azt nem tudni, hogy Harry miért nem vett részt az eseményen, de vélhetően azért, mert még mindig fagyos a hangulat közte és a királyi család többi tagja között. 

(via)