Ahogyan arról mi is beszámoltunk megkeresztelték Harry herceg és Meghan Markle kislányát, Lilibetet. A jeles eseményen csak néhány voltak jelen, ám az angol királyi család tagjai nem tették tiszteletüket, hiába kaptak meghívást. Lilibetet, Archive-val ellentétben nem Windsdorban, hanem a hercegi pár Montecito-i otthonában keresztelték meg.

Oprah Winfrey

Információk szerint a kis hercegnő keresztapja Tyler Perry milliárdos lett, ám a keresztanya kiléte még rejtély. Nagyon valószínű, hogy a páros barátai közül kapta meg valaki ezt a tiszteletreméltó szerepet, de hivatalosan egyelőre még nem közölték, hogy ki az. Több lehetséges alternatíva is létezik, egyesek úgy vélik, hogy Harry és Vilmos gyermekorri dadájára, Tiggy Legge-Bourke-ra esett a választás, de az sem kizárt, hogy Oprah Winfrey kapta meg ezt a nagyszerű szerepet. Mint ismert Oprah többször is kiállt Harry és Meghan mellett, sőt a páros korábban interjút is adott neki. Bár a műsorvezető-legenda korábban kijelentette, ő már túl öreg lenne keresztanyának, mégsem lehet teljesen kizárni, hogy őt választották. 

Serena Williams vagy Eugénia hercegnő?

Azonban az sem kizárt, hogy Serena Williams lett a kis Lilibet keresztanyja, hiszen a teniszcsillag és Meghan jó barátságot ápolnak egymással. Szóba jöhet még Eugénia hercegnő is, aki köztudottan jóban maradt a királyi családból kilépő Harryékkel. Sőt, a hercegnőről felröppent, hogy a családjával ők is átköltöznek az USA-ba, éppen ezért egyáltalán nem lenne furcsa, ha végül őt választották volna keresztanyának. 

Amal Clooney

Ezzel persze még nem ér véget a lehetséges jelöltek listája, hiszen ott van még Jessica Mulroney, aki egykor Meghan legközelebbi barátnője volt. Bár jelenleg nincsenek már annyira jóban, szóval érdekes csavar lenne, ha ő kapta volna ezt a megtiszelő szerepet. Amal Clooney is felmerült, mint lehetséges keresztanya, annak ellenére is, hogy az ismerségük viszonylag friss. Clooney-ék ott voltak Harry és Meghan 2018-as esküvőjén, aztán ők hívták meg a hercegi párt a Comói-tónál lévő házukba, állítások szerint pedig azóta is jó kapcsolatban vannak egymással. Sőt, Amal még Meghan 2019-es babaváróját is segített megszervezni, éppen ezért nem lehetetlen, hogy ő lett a keresztanyuka. 

 Ellen DeGeneres

Végezetül ott van még Ellen DeGeneres, aki az utóbbi években nagyon közel került Harryékhez, a pár még a műsorvezető és párja fogadalommegújításán is ott volt nemrég. Ellen állítólag a gyerekekkel is sok időt tölt együtt, ezért elképzelhető, hogy végül ő rá esett a választás. Persze az is lehet, hogy valaki egészen más lett a kis heregnő keresztanyukája, akárhogy is, hamarosan minden bizonnyal kiderül majd. 

(via)