Köztudott, hogy mielőtt Harry herceg feleségül kérte volna, Meghan Markle színésznőként dolgozott Hollywoodban — igaz, színésznőként nem vált belőle olyan csúcskategóriás világsztár, mint Cameron Diazból vagy Jennifer Anistonból. Meghan Markle mindezek ellenére elég sok filmben és sorozatban felbukkant, a több éves tapasztalat ellenére azonban volt egy dolog, amire képtelen volt színésznőként!

Meghan Markle színésznőként képtelen volt erre az egy dologra

A 41 éves Meghan Markle a díjnyertes podcastjában, az Archetypes című műsorában bevallotta, hogy színésznőként nagy kihívást jelentett számára a kamerák előtt sírni, amit világéletében hatalmas gyengeségnek tartott. 

Úgy gondoltam, hogy addig nem lehetek igazi színésznő, amíg nem tudok a kamerák előtt sírni. Szóval éveken át gyakoroltam, míg végre sikerült, de még így is nehezen megy

— vallotta be Harry herceg felesége, aki egy pár évvel ezelőtti interjújában bevallotta, hogy nehezen, de ha nagyon megerőlteti magát, 3 másodperc ki tud csalogatni pár könnyet a bal szeméből. 

Legutóbb Erzsébet királynő temetésén látták sírni

Meghan Markle vallomása nagy felháborodást keltett, mert 2022. szeptember 19-én, Erzsébet királynő temetésén egy halom olyan fotó készült róla, amin tisztán látható, hogy a bal szeméből eleresztett pár könnyet. A  brit királyi család rajongói persze egyből megkérdőjelezték a könnyek valódiságát, a síró Meghanról készült felvételek pedig futótűzként járták be a világhálót — az azonban még mindig rejtély, hogy Harry herceg felesége valóban megsiratta-e a királynőt vagy csak a publicitás kedvéért kezdett el sírni.

Via