Habár Harry herceg és Meghan Markle úgy tervezik, hogy együtt öregszenek meg, a sussexi hercegné valójában arra is gondolt, hogy mi lesz, ha elválnak a férjével. Nos, az biztos, hogy Meghan nem szeretne üres kézzel távozni a házasságából. 

Tényleg luxushotelben száll meg?

Hónapok óta pletykálják, hogy a házaspár kapcsolata nem a legjobb, ezért Harry herceg titokban egy luxushotelben száll meg, amikor elege van a feleségéből. Ezt az infót a házaspár sajtósa korábban megcáfolta, de vannak, akik még mindig szentül hiszik, hogy a Harry és Meghan páros hamarosan válni fog.

Ezt követeli Meghan Markle

A hírek szerint abban az esetben, ha a válásra sor kerülne, akkor Meghan Markle 80 millió dollárt követelne, hogy aláírja a válási papírokat, valamint a két gyermekük kizárólagos felügyeleti jogát is magának akarná. A pár 2018 májusában mondta ki a boldogító igent, és habár úgy tűnik tényleg akadták problémáik az elmúlt időszakban, mindenki abban bízik, hogy ezekre a követelésekre sosem fog sor kerülni.

Ezt gondolja egy újságíró-szakértő

Tom Bower, a királyi család szakértője szerint Harry és Meghan szinte már külön életet élnek. Hozzátette, hogy a sussexi hercegnének elege van Harryből, és erre hatással van az is, hogy nem igazán jöttek össze a szakmai dolgaik az elmúlt időszakban. Nemrég a Spotify bontott szerződést velük, sőt a dolgozók szerint Harry és Meghan lusták és problémásak. 

Via