Nagyon úgy tűnik, hogy Harry herceget és Meghan Markle-t nem viselték meg az elmúlt hetek történései. A házaspár és a Spotify nemrég szerződést bontottak, sőt a cég több dolgozója kitálalt a házaspárról, hogy problémásak és lusták. Nos, most Harry és Meghan megmutatták a világnak, hogy milyen boldogok. 

Egységben az erő

Harry herceg és Meghan Markle Santa Barbarában tűntek fél, és láthatólag nagyon jól érezték magukat A házaspár valószínűleg kiszúrta a lesifotósokat, de talán pont ezért döntöttek úgy, hogy kézen fogva mutatják meg a legnagyobb mosolyukat. 

Vajon a pletykákra reagáltak?

Sokan úgy gondolják, hogy Harry és Meghan azért tették mindezt, mert meg akarják mutatni a világnak, hogy rendben van a házasságuk. Az elmúlt hónapokban többször felröppent a pletyka, hogy megromlott a kapcsolatuk, sőt még olyan hír is napvilágot látott, hogy Harry felkeresett egy válóperes ügyvédet. Nos, a mostani fotók láttán úgy tűnik, hogy minden rendben van közöttük.

Szerintem itt a bizonyíték, hogy Harry és Meghan még mindig szerelmesek

– írta egy rajongó a Twitteren.

Azt hiszem Harry és Meghan tudják, hogyan vessenek véget a pletykáknak

–  szólalt meg valaki más. 

A Netflix az utolsó reményük

Miután a Spotify szerződést bontott Harryékkel, a Netflix maradt az utolsó biztos bevételi forrásuk. A házaspárnak tavaly decemberben jelent meg a 6 részes dokumentumsorozata a streaming-szolgáltatón. A tervek szerint újabb műsorokat tervez Harry és Meghan, de állítólag sok ötlet nem igazán jött át a Netflix fejeseinek.

Via