A hercegi pár közeli ismerősei egy ideje már beszélnek arról, hogy Harry herceg és Meghan között nem annyira kiegyensúlyozott a kapcsolat, mint ahogyan azt mutatják. Most Sussex hercege egy új tervvel állt elő, amiben nem szerepel Meghan Markle. 

Harry herceg Afrikába akar utazni 

Az információk szerint Harry herceg és a Netflix egy új dokosorozatot terveznek elkészíteni, amihez a hercegnek Afrikába kell utaznia. A tervek szerint azokra a helyekre látogatna el, ahol korábban Diana hercegné is járt, ő akkoriban a taposóaknák veszélyeire hívta fel a figyelmet. Harry évekkel ezelőtt szintén járt már Afrikában, Lesothóban még egy alapítványt is létrehozott. 

Nyilvánvalóan Harrynek sok kötődése van Afrikához, és otthon érzi ott magát

– mesélte a pár egyik ismerőse. 

Azt pontosan még nem tudni, hogy miről szólna a legújabb dokusorozat, de az biztos, hogy Meghan Markle nélkül tervezi. Az informátorok szerint egyedül akar Afrikába utazni, és heteket szeretne ott eltölteni. 

Ez okozza a legnagyobb problémát 

Tessa Dunlop, a királyi család egyik szakértője a Mirror nevű lapnak elárulta, hogy szerinte mi a legnagyobb probléma a pár házasságában. Úgy véli, hogy Meghan és Harry nem ilyen fogadtatásra számítottak, hiszen Amerikában csak átlagos embereknek számítanak. Ott mindig lesz valaki, aki befolyásosabb, gazdagabb, mint ők. 

Ott a hírnév mindennapos, nem úgy, mint a monarchiával járó varázslat és titokzatosság

– árulta el, majd hozzátette, hogy a luxust saját maguknak kell finanszírozni, ami szintén problémákhoz vezethet. 

Harry és Meghan nem annyira népszerűek, mint korábban, és az Egyesült Államokban nincs hatalmas rajongói táboruk. Sokan régóta kedvelik a királyi család tagjait, éppen ezért nem értik, hogy Harry miért támadja őket ennyire nyíltan. 


Via