Mióta Meghan Markle és Harry herceg Amerikába költöztek, ritkán mutatkoznak. Nyilvános eseményekre ritkán mennek el, és gondosan ügyelnek arra, hogy alig jelenjen róluk meg lesifotó. Ám nagyon úgy tűnik ennek vége, mivel a testbeszéd-szakértő szerint Sussex hercegnéje sokkal nyitottabb, mint korábban. 

Nagyot változott Meghan Markle viselkedése

A hétvégén Meghan Markle az egyik helyi termelői piacon vásárolgatott, és nézelődött. A hercegné láthatóan remek hangulatban volt, elkísérte a kutyája, és az egyik testőr. Harry herceg nem tartott vele, ami a testbeszéd-szakértő szerint nem meglepő. Sussex hercege a legutóbbi nyilvános alkalmak során is megpróbált elrejtőzni, és láthatóan nem érezte jól magát. 

Úgy tűnik, ő mosolyogva nyugtázza a kamerát, ahelyett, hogy elbújna

– mondta Judi James testbeszéd-szakértő. Elárulta, hogy a táskájával megpróbálta magát eltakarni, és azt a látszatot kelteni hogy névtelen akar maradni, de a valóságban cseppet sem zavarták a kamerák. 

Emellett azt is elárulta, hogy olyan dolgot tett, amit a hétköznapi emberek. Megmutatta, hogy ő is átlagos, és termelő piacokon szerzi be a virágokat és az élelmiszereket. Ez a lépés pedig arra is utalhat, hogy hamarosan ismét elindítja az életmód-blogját, ami korábban nagyon sikeres volt

Komfortosan néz ki ezen az egyéni kiruccanáson, ami egyben kísérlet is lehet arra, hogy megmutassa a közeli és elérhető oldalát, nem pedig a királyi oldalát

– mondta a szakértő. Nem tudni, hogy Meghan Markle-nek a jövőre pontosan milyen terve van, de egyre gyakrabban készül róla lesifotó, ami azt mutatja, hogy már nem zavarják a kamerák. 


Via