Mióta Harry herceg és Meghan Markle Amerikába költöztek, viszonylag ritkán készülnek róluk képek. Csak elvétve jelennek meg nyilvános eseményeken, az idő nagy részében átlagos, hétköznapi életet élnek. Most Sussex hercegnéjéről készült pár lesifotó, de ezekre a reakciókra talán még ő sem számított. 

Meghan Markle ezzel akasztotta ki az embereket

A hercegné a Montecito Farmer's Marketre látogatott el, ahol a termelőktől vásárolt. Képek is készültek róla, ahogyan a virágok között válogatott. Meghan egyedül volt, Harry herceg sem kísérte el, csak a kutyájuk tartott vele. A felvételek alapján nagyon jó hangulatban volt, virágot vásárolt, mézet kóstolt, és nézelődött. 

Ám ennek ellenére az emberek nagy része nem örült a látogatásának, mivel magával vitte a kutyát. A piac szabályai szerint ez nem tehette volna, mivel még tábla is jelzi, hogy állatokat tilos bevinni. Harry hercegnek és Meghannak két beagle kutyájuk van, az első, Guy 2015-ben került a hercegnéhez, a másikat pedig tavaly fogadták örökbe. A Meghanról készült képeket itt nézheted meg

Bár a házaspár kutyája nagyon aranyos, sokan nem örültek neki, hogy Meghan megszegte a szabályokat. Az emberek egy része felháborodott, mivel sokak szerint ez a lépés nagyon tiszteletlen volt. A vásárlók nem szoktak kutyákat vinni a piacra, ami Meghant láthatóan nem érdekelte. 

A szabály nyilvánvalóan nem érvényes azokra az emberekre, akik valakinek hiszik magukat

– szúrt oda élesen egy netező.  

Nem tudtad? A szabályok rá sosem érvényesek...

– célozgatott egy másik felhasználó. 

Tipikus Meghan, ignorálja a szabályokat és azt csinálja, amit éppen csak szeretne

– üzente neki egy netező. 

Pár napja még ünnepeltek 

Harry herceg és Meghan július 4-én a gyerekekkel ünnepeltek, és megnézték a felvonulást Montecitóban. A gyerekekről fotó és videó is készült, Archie herceg és Lilibet hercegnő láthatóan nagyon élvezték az egészet. A rajongó természetesen örültek a felvételeknek, hiszen a kislányról legutóbb tavaly jelent meg hivatalos portré. Harry és Meghan nagyon ritkán láthatóak a gyerekekkel, a legtöbb időt az otthonukban töltik. 


Via