Mielőtt Meghan Markle hercegné lett, sokat blogolt. Gyakran osztott meg recepteket, írt a gasztronómiáról, és a beszámolt az utazásairól. Most egy régebbi bejegyzése keltett felháborodást, mivel az egyik híres angol koktélt teljesen megváltoztatta. 

Meghan Markle receptje sokak szerint borzalmas

A Pimm's, az angolok egyik legnépszerűbb itala, a koktélt Wimbledonban is fogyasztják. A receptjét mindenki ismeri, hiszen nagyon kedvelt. Erről az italról írt Meghan évekkel ezelőtt egy posztot, amiben elárulta, hogy ő miként készíti az italt. A felturbózott koktélnak a Meghan's Signature Tig Cup nevet adta. 

Mivel minden angol dolgot szeretek, szerettem volna csavarni egyet a jellegzetes Pimm's Cup-on

– írta a hercegné még évekkel ezelőtt. Ezután hozzátette, hogy friss, termelői összetevőkkel színesítette az italt. Amitől az csak még finomabbá, hűsítőbbé vált, és sokkal jobban esik a meleg nyári estéken. 

Meghan receptje szerint mentát, uborkát grapefruitot, retket, zellert, gint és cseresznyelikőrt is kell adni az italhoz. A Pimm’s eredetileg csak a Pimm’s nevű italból, limonádéból és uborkából és eperből áll. Meghan verzióján sokan felháborodtak, és leírták, hogy ez az ital úgy finom, ahogyan van, nem kell rajta csavarni és felesleges extrákat hozzáadni. 

Lehet ismét blogolni kezd 

Korábban már többször felröppent a pletyka, hogy Meghan ismét blogolni kezd. Bár a The Tig még nem indult újra, sokak szerint már vannak erre utaló jelek. Meghan Markle oldala korábban nagyon népszerű volt, így érthető, ha ilyen döntést hozna. 


Via