Meghan Markle és Katalin hercegné sosem voltak barátok. Nem álltak közeli kapcsolatban, bár a nyilvános eseményeken beszélgettek. Az utóbbi években nagyon megromlott a viszonyuk, ami a testbeszéd-szakértő szerint nem most kezdődött. 

Már évekkel ezelőtt is nagy volt az ellentét Katalin hercegné és Meghan között

A két nő négy évvel ezelőtt részt vett a Royal Charity Polo Cup mérkőzésén, az eseményre a gyerekeiket is elvitték. Katalin hercegné szinte végig a földön ült György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel, míg Meghan Archie-t tartotta a kezében és úgy sétálgatott. A hercegnékről készült fotókon, videókon látszik, hogy Meghan és Katalin szinte nem is érintkeztek. 

Judi James testbeszéd-szakértő szerint láthatóan szándékosan kerülték egymást, annak ellenére, hogy nagyon közel voltak

Amit látunk, úgy tűnik, hogy két anya, akik beburkolóztak és elvesznek a saját világukban. Ez egy szándékos erőfeszítés lehet egymás elkerülésére. Nem látunk olyan felvételeket, amelyeken Katalin feláll, hogy a megnézze a babát, amire számítani lehetett. Katalin lent marad, Meghan fent marad, és úgy tűnik, egyikük sem hajlandó találkozni középen.

A szakértő szerint Meghan végig Archie-ra koncentrált, ami nem meglepő, hiszen az említett felvételeken csupán pár hetes volt. Ettől függetlenül olyan érzetet kelt, mintha ketten lennének a világ ellen. Katalin és Meghan között azóta csak mélyebb lett az ellentét, Harry herceg könyve és a dokusorozat pedig végleg elvágta közöttük a kapcsolatot. 


Via