Bár kétségtelen, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg a mai napig fülig szerelmesek egymásba, nyilvánosan csak ritkán mutatják meg, mennyire odáig vannak egymásért. A néhány ritka pillanat azonban, amikor elengedik magukat, valósággal felrobbantja az internetet. 

Hatalmas puszi

Ez történt most is, ugyanis a wales-i hercegné július 6-án, csütörtökön egy jótékonysági pólómérkőzésen szurkolt a férjének Windsorban, a meccs végén pedig romantikusan megölelte Vilmost, aki aztán egy hatalmaas puszit nyomott a felesége arcára. A hercegi pár ugyan sokszor szerepelnek együtt nyilvános eseményeken, de csak nagyon kevés alkalommal láthatjuk azt az oldalukat, amikor hétköznapi férjként és feleségként viselkednek, az esetek jelentős részében igyekeznek a formalitások keretein belül maradni.

Getty Images/Max Mumby/Indigo
Getty Images/Max Mumby/Indigo

Az a bizonyos fenék pacsi

Néhány hónappal ezelőtt ez azonban nem sikerült nekik: biztos te is emlékszel arra az ominózus jelenetre, amikor Katalin a  BAFTA-gála vörösszőnyegén Vilmos fenekére csapott. Na, az akkor annyira lázba hozta  rajongókat, hogy hetekig azt találgatták, vajon mi lehetett a fenék-pacsi oka. Még a testbeszéd szakértők és ajakolvasók is próbálták megfejteni, mi történt a herceg és a hercegné között, a legtöbben pedig arra jutottak, ez bizony egy szexi megrovás volt. 

Kiegészítik egymást

A királyi család szakértői szerint egyébként pont ezek az apróságok mutatják meg, hogy Katalin és Vilmos a hétköznapokon, amikor senki nem látja őket, ugyanolyan átlagos pár, mint bárki más. Ráadásul a vélemények szerint rendkívül jól kiegészítik egymást, Katalin pedig mindent megad Vilmosnak, ami korábban hiányzott a családi életéből. 

Ez egy szeretetteljes, mély partnerséget, amely barátságon, szenvedélyen és kölcsönös tiszteleten alapul

– mondja a szakértő. A rajongók legnagyobb örömére pedig a hercegi pár néha napján nyilvánosan is bepillantást enged egy kicsit abba, hogy micsoda szerelem dúl köztük ennyi év után is. 

(via)