Az internetezők imádják Katalin hercegné és Vilmos herceg legutóbbi cuki pillanatát! A házaspár részt vett az ascoti derbi 3. napján, ahova hintóval érkeztek meg. Nos, Wales hercegnéje megint pajkos kedvében volt.

Katalin megfogta a férje fenekét

Futótűzként terjed az interneten a fotó, amin Katalin hercegné óvatosan megpaskolja Vilmos herceg fenekét. A helyzet az, hogy nem ez az első alkalom, hogy Wales hercegnéje ilyen bevállalós a kamerák előtt, ugyanis az idei BAFTA díjátadón szintén nem bírt magával, és megérintette a férje fenekét. 

Katalin imádja a férjét még ennyi év házasság után is

– írta egy kommentelő. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg a kedvenc házaspárom

– kommentelte valaki más. 

Íme, a legújabb fotó 

Getty Images/Karwai Tang

Mi a helyzet a szabályokkal?

Régen a brit királyi családban elképzelhetetlen volt, hogy egy házaspár olyan közvetlen legyen egymással a nyilvánosság előtt, mint Katalin hercegné és Vilmos herceg, de nem ők az egyetlenek, akik változtattak a hagyományokon. Harry herceg és Meghan Markle például tavaly Erzsébet királynő halálakor is fogta egymás kezét, amikor a gyászoló tömeget köszöntötték, valamint Amerikában többször kapták őket lencsevégre, miközben csókolóztak. Károly király és Kamilla királyné általában nem szoktak ilyen intim helyzetbe kerülni, ha a kamerák előttük vannak. Az igaz, hogy Károlynak brit uralkodóként vigyázni kell arra, hogyan mutatkozik, valamint Kamillával sosem voltak az Egyesült Királyság kedvenc párja. 

Via