A brit királyi család legnépszerűbb tagjának, Katalin hercegnének hihetetlenül nagy befolyása van a nők ízlésére: milliók követik a szépségápolási rutinját, a kedvenc szépségápolási termékeit pedig rendszeresen felvásárolják a drogériák polcairól a királyi rajongók.  Valószínűleg a hercegné kedvenc parfümjére is ez a sors vár, hiszen az Egyesült Királyságban csomó helyen már most is hiánycikk, hiába kerül átszámítva 53 ezer forintba! 

Katalin hercegné kedvenc parfümjének elképesztően finom az illata

A leírás szerint Katalin hercegné kedvenc parfümje nem más, mint egy tündöklő kerti oázis, aminél jobbat elképzelni sem tudnánk hozzá. A férfiak körében is nagyon népszerűnek számító, klasszikus rózsás illatú női parfümök helyett a narancsvirág, az orgonavirág és a vízililiom keverékét fújja magára a hercegné, amit a Jo Malone London brit parfümmárka kreált meg Orange Blossom néven.

Jo Malone Orange Blossom 53 290 Ft/100 ml (Douglas.hu)
Jo Malone Orange Blossom 53 290 Ft/100 ml (Douglas.hu)

A magyar felhasználói vélemények* állítják, hogy tényleg isteni ennek a parfümnek az illata és egy nagyon nyárias parfümről van szó, mások szerint viszont egyáltalán nem érződik benne a narancsvirág illata, sokkal inkább az orgonáé. Olyan is akad, aki csak azért rendelte meg ezt a parfümöt, mert Katalin hercegné is ezt használja, szóval a hercegnének tényleg nagy szerepe lehet abban, milyen szépségápolási termék éppen a menő.

Katalin hercegné nagyon drága parfümöt használ

Bár árban még így is messze van a  világ legdrágább parfümjétől, az 550 millió forintba kerülő Nabeel Shumukh illattól Katalin hercegné kedvence, a Jo Malone London Orange Blossom, azért még így is sokat kell áldozni rá. A 100 ml-es kiadás nem kevesebb, mint 53 ezer forintba kerül a magyarországi forgalmazók oldalán, de 24 ezer forintért te is beszerezheted a kicsit kisebb, 30 ml-es kiszerelését.

Szavazás

Via