A pasik bolondulnak a jó illatú nőkért, ezért érdemes olyan parfümöt választanod, ami nemcsak a személyiségedhez illik, de amit férfiak is nagyon vonzónak találnak. Az influencer Monika Cioch (Monika Colognes) ezért fogta magát, leültette maga mellé a pasiját és rangsoroltatta vele a jelenlegi legmenőbb női parfümöket. Meglepő eredmény született, amire senki sem számított!

A pasik szerint nem mindig a legnépszerűbb parfüm a legjobb

Az influencer csaj már az elején leszögezte, hogy a tapasztalatai szerint a pasik nem mindig azt a parfümöt tartják a legszexibbnek, amiért annyira odáig vannak a nők, ezért a videóban vaktesztet végeznek el, azaz: a pasinak fogalma sem volt arról, hogy éppen melyik parfümöt szagolja! 

A parfümök között volt a világ egyik legnépszerűbb parfümje (Chanel Coco Mademoiselle Intense), de olyan is bele került a tesztbe, ami kb. 70 ezer forintba kerül (Kilian Woman in Gold), a parfümöket pedig illatcsíkokon szagolta meg a srác. Van, amelyikről  egyáltalán nem tudott sokat mondani, csak annyit, hogy szuper és imádja az illatot (Guerlain Mon Guerlain), de olyan parfümöt is tesztelt, ami állítása szerint már túl sok(k) volt a számára (Lancôme La Vie Est Belle).

Mi az eredmény?

Lényeg, a lényeg: a pasi pontjai egészen hektikusra sikeredtek és végül nem azokat sorolta a legutolsó helyre, amiket túl töményre értékelt, hanem azokat, amik nem mozgatták meg a fantáziáját. A srác szerint tehát igazából nem is maga a parfüm a lényeg, hanem az, hogy az illat mennyire illik a nő személyiségéhez! 

Ezek alapján a kialakult TOP5 a következően alakult:
 
5. Lancôme La vie est belle  
3. Guerlain Mon Guerlain  
3. Parfums de Marly Delina 
2. Chanel Coco Mademoiselle Intense
1. Kilian Woman in Gold 

Via