Csak úgy mint a nők legtöbbje, Meghan Markle is odavan a parfümökért. Sőt, van is egy nagy kedvence, a Jo Malone „Wa Sage & Sea Salt” kölnije, aminek az illata a tengeri szellőt idézi. 

Meghan is imádná 

A parfüm, ami az év bármely szakaszában tökéletes választás, a hercegné favoritja: ez illat – ami egyszerre élénk, merész és vidám – segíthet, ha szeretnél  egy kicsit elmenekülni a napi gondok elől. Persze a tengeri só ihlette parfümök tárháza ennél tágasabb, így most megmutatjuk neked azokat az illatokat, amiket te is garantáltan imádni fogsz, és amikre Meghan is garantáltan az áldását adná. 

A Jo Malone 54 fontért, azaz közel 24 ezer forintért szerezhető be.

Amazon

Hermès Eau des Merveilles Bleue

Ez egy kifjezetten hideg illat, így nyáron talán előnyösebb választás. Friss és karaktertes, a tengeri illatjegyei pedig képesek arra, hogy felszabadítsák a boldogsághormonjaidat. Ha a nyakadon szeretnéd érezni az óceánt, akkor ez lehet számodra a legjobb választás. Hidd, erre Meghan Markle sem tudna nemet mondani! 😍

Bár nem az egyik legolcsóbb alternítva, 50 fontba, zaz közel 22 ezer forintba kerül.

Amazon

Olympéa, Paco Rabanne

Ha szeretnéd felszínre hozni a benned lakozó erőt, akkor számodra a legjobb választás az Olympéa, Paco Rabanne. Üde, de erős, virágos-keleti illatának hála egy pillanat alatt istennőnek érezheted magad. 

Mondjuk ez sem a legpénztárcabarátabb verzió. Kicsivel több, mint 50 fontba, azaz szintén közel 22 ezer forintba kerül. 

Amazon 

The Essence Vault, Sea Salt & Fir

Ha a fentiekhez hasonló, de megfizethető illatot keresel, akkor próbáld ki a The Essence Vault, Sea Salt & Fir-t, ami friss illatának hála tengerparti hangulatot idéz. Nyugi, erre Meghan is fixe az áldását adná. 

Ráadásul a maga 15 fontjával alig kerül 6500 forintba.

(via)