Mielőtt Harry herceg felesége lett volna, Meghan Markle alapvetően teljesen hétköznapi életet élt, már amennyire hétköznapi életet élhet egy népszerű színésznő. Blogolt, saját Instagram oldala volt, s bár a Brilliáns elmék című sorozatnak köszönhetően széles körben ismert volt, közel sem szegeződött rá akkora figyelemen, mint most. 

Deaktiválta a fiókját

Miután hozzáment Harry herceghez bezárta a blogját, feladta a munkáját, sőt a saját Instagram oldalát is fel kellett függesztenie, hiszen az életét az angol királyi családnak rendelte alá. Pedig bármilyen hihetetlen az Instagram meghatározó szerepet játszott a Harryvel való románcának alakulásában, ugyanis a páros annak idején a platformon keresztül ismerkedett meg. Persze sokan nem értették, ez miként lehetséges, hiszen Harrynek állítólag sosem volt Instagram oldala, de mint kiderült, nagyon is regisztrált, csak persze álnéven. A megismerkedésük részleteiről mi is írtunk, a netflixes dukomentumfilmjükből derült ki, hogy Harry az Instán figyelt fel Meghanra, ami pedig ezután következett az mára már tényleg csak történelem. 

Titokban fent lenne?

A hercegi pár bár jelen van jelenleg is a közösségi felületen, a @sussexroyal Instagram-oldal tartozik hozzájuk, de itt 2020 márciusa óta nem tettek közzé semmilyen tartalmat. Egyes állítások szerint azonban Meghan Markle fent van a platformon, Harryhez hasonlóan ő is álnéven próbál meg elbújni a kíváncsi tekintetek elől, de közben talán így próbálja meg tartani a kapcsolatot a külvilággal. 

Már tervezte a visszatérését

Erre engedhet következetni Meghan azon korábbi kijelentése is, mi szerint újra szeretné éleszteni a régi életmódblogját, ami The Tig nevet viselte, s aminek egyes részletei máig elérhetőek a neten. A hercegné a The Cutnak adott tavalyi interjújában egész pontosan azt mondta: 

Visszatérek...az Instagramon. 

Ez ő lenne? 

Aztán tavaly nyáron tényleg meg is jelenet egy @meghan nevű felhasználó a platformon, ahol Meghan korábban még soha nem látott gyerekkori fotóit osztották meg. A rajongók meg voltak róla győződve, hogy a fiók a hercegnéhez tartozik, mivel a keresztnévvel ellátott felhasználónevek általában a hírességek és az ellenőrzött fiókok kiváltságát jelentik. 

A The Telegraph ennek kapcsán egyébként megjegyezte, hogy a követők özönlését követően @meghan a profilképét egy rózsaszín dália képére változtatta meg, ami utalhat a hercengé édesanyjának, Doria Reglandnak a beceneveré is. A felhasználó oldalán egyébként nincsenek bejegyzések és alig 1400 követője van, így nagy eséllyel nem a hercegné kezeli igazából, de ki tudja, lehet mégis csak ez Meghan tiktok Instagram fiókja, ahonnan elbújva a világ kíváncsi tekintetei elő, mégis csak szemléli, mi is történik körülötte. 

(via)