Az angol királyi család, különösen Harry herceg és Meghan Markle háza táján folyamatosan történik valami, megállás nélkül zajlik náluk az élet. A hercegi az utóbbi időben durván a figyelem középpontjába került, hiszen a netflixes dokumentumfilmjük és a herceg memoárja alaposan kiverte a biztosítékot sokaknál, köztük a család tagjainál is. 

Érdekes blogbejegyezés

Ha pedig azt gondolnád, hogy ennél rosszabb már nem lehet, akkor tévedsz, ugyanis sorra kerülnek elő olyan elfeledett sztorik és titkok a múltból, amik tovább szítják azt a bizonyos feszültséget. Most például Meghan Markle egy, már réges régen törölt blogbejegyzése került elő, amiben Katalin és Vilmos herceg esküvőjéről írt. A hercegné ekkor még nem ismerte a leendő királyt és királynét, ugyanis a poszt idején ő még nem volt a család tagja. 

Hiába törölte

Mint ismert Katalin és Vilmos 2011-ben kötötték össze az életüket, Meghan pedig az esküvő kapcsán később, 2014-ben fogalmazott meg néhány gondolatot a blogján, ami azóta már törlésre került, de hát mint tudjuk, az internet nem felejt. Meghan blogját ugyanis nagyon sokan lementették még azelőtt, hogy véglegesen törlődött volna, sok bejegyzés pedig máig elérhető a neten. A Katalinról szóló részek azonban csak az utóbbi időben kaptak nagyonbb nyilvánosságot. 

Kínos

A kislányok arról álmodoznak, hogy hercegnők lehessen. Nos, úgy tűnik a felnőtt nők is ragaszkodnak ehhez a gyermekkori fantáziához. Csak nézd meg a királyi esküvő körüli csillogás és a pomát, és a végtelen sok szóbeszédet Katalin hercegnéről

– írta akkor Meghan, aki valószínűleg nem is sejtette, hogy pár év múlva ő maga is a nyilvánosság előtt, rengeteg ember és a média szeme láttára mondja majd ki a boldogító igent szerelmének, Harry hercegnek...Azért ez így egy picit kellemetlen, nemde? 

(via)