A hercegi pár, Harry herceg és Meghan Markle körül állandóan történik valami, ám most brutálisan megalázták őket, ez sokak szerint tényleg túlment minden határon. 

Durván beleálltak a párba 

A South Park című animációs sorozat állt bele ugyanis Harrybe és a feleségébe, s bár tudni lehet, hogy a széria rendszeres tesz hasonlót másokkal, sokak szerint ez most mégis nagyon ízléstelenre sikerült. A The Worldwide Privacy Tour című epizódban ugyan nem mondják ki nyíltan, hogy Harryről és Meghanról van szó, de a cseppett sem finom utalások elég egyértelművé teszik azt. 

Az epizódban nagyon csúnya beszólások hangzanak el, Harryt és a feleségét butának és hólyének nevezik, a szereplők pedig arról beszélgetnek, mennyire elegük van abból, hogy minden róluk szól. 

Komolyan, az őrületbe kerget. Elegem van már abból, hogy csak róluk lehet hallani, nem tudok megszabadulni tőlük 

– mondja a Kyle nevű karakter. 

Nézd, Kyle, minket egyszerűen nem érdekel egy idióta herceg és a hülye felesége

– kontráz a Stan nevű karakter. 

Mit gondol Harry és Meghan? 

Az epizód leírása is egyébként elég egyértelműv teszi, hogy Harryékről van szó, ennek tanúsága szerint ugyanis a rész Kanada hercegéről és annak feleségéről szól, akik egy hegyvidéki kisvárosba menekülnek annak érdekében, hogy elszigetelten éljenek. Sokan úgy gondolják ez a rész most túlment minden határon, a közösségi médiában is elszabadultak az indualtok. A hozzászólók egyetértenek abban, hogy nagyon durva volt a sorozat ezen része, a legtöbben pedig arra kíváncsiak, mit szól mindehhez Harry és Meghan. 

(via)