Nyáron több a közös program a szabadság, a nyaralás miatt, lazulás közben természetesen nagyobb az egyetértés is a párok között. A parfümkészítők figyelme erre is kiterjed, egyre több illatpárokat kreálnak, hogy ezzel is erősítsék a harmóniát és az összetartozást. Az illatokat hasonló karakterű, természetesen a nőit érzékibb, a férfit pedig frissebb összetevőkkel készítik. Legyen ez is egy kapocs köztetek, válaszd ki a számotokra legmegfelelőbbet és élvezzétek a nyarat!

Kenzo L’Eau Kenzo

Női: Florale Egy csokor fehér bazsarózsa és frissen szedett rózsabimbó fás-pézsmás jegyekkel. 


Férfi: Boisée Lágy, pézsmás illat citrommal és egy kis gyömbérrel fűszerezve. 

Dolce&Gabbana Light Blue Italian Love

Női: Pour Femme Csábító és szenvedélyes illat olasz citrommal és szantálfával.

Férfi: Pour Homme Frissességéről a grapefriut és pacsuli gondoskodik.

Zadig & Voltaire Vibes Of Freedom

Női: This is her! Kapcsolódj ki és érezd a vibrálást ezzel a virágos-gyümölcsös illattal, mely bazsarózsával és lédús körtével frissít.  

Férfi: This is him! Energikus levendula és lédús mandarinnal, pacsulival ölel körül.

Calvin Klein Eternity Summer Daze

Női: For Women A romantikus tengerparti kis falu virágos kertjét idézi. A piros bogyósgyümölcsös-granita az üdeségéről, a rózsavíz a kifinomultságáról gondoskodik.

Férfi: For Men Az óceáni vitorlázás meghitt élménye ihlette. Felemelő mandarinos jegyekkel, levendulával biztosítja a nyugalom érzését.

Yohji Yamamoto I Am Not Going To Disturb You

Női: A gyümölcsös, aromás illat az ínyencségeket kedvelők számára készült. A parfüm egyediségét a dohánylevél, a moha és a vanília harmóniája adja.

Férfi: A fűszeres, keleties illat a modern, mindenre nyitott férfiaknak szól. Olyan nem mindennapi összetevőkkel készült, mint a feketebors, dohány, mirha és moha.  

Valentino Born in Rome Coral Fantsy Coral

Női: Donna A különleges illat optimizmust és energiát sugároz. Egy indiai jázminból álló, könnyed virágcsokor rózsa akkordokkal. Melegségét a pézsmás, fás jegyek garantálják.

Férfi: Uomo Egy erőteljes, kifinomult illat. A ropogós piros alma zsályával, kifinomult pacsulival és forró dohány akkordokkal mindenkit levesz a lábáról.  

Te melyiket választod a szerelmeddel?