Vilmos herceg és Katalin hercegné a nyilvános eseményeken ritkán érnek egymáshoz. Szinte sosem fogják meg egymás kezét, és csak nagyon ritkán lehet tőlük bensőséges pillanatokat látni. Most a koronázáson volt egy aranyos pillanatuk, amiről a testbeszéd-szakértő lerántotta a leplet. 

Fontos dolgot üzent Katalin hercegné 

A skóciai koronázáson Katalin hercegné megérintette Vilmos herceg derekát, ami igazán szokatlan gesztusnak számít. Csak nagyon ritkán érnek nyilvános eseményeken egymáshoz, így a rajongók érthető módon meglepődtek. Most Judi James, testbeszéd-szakértő nyilatkozott az Express.co.uk magazinnak, és elárulta, hogy mit jelent Katalin hercegné érintése. 

Katalin és Vilmos teljesen professzionálisan nézett ki, bár voltak pillanatok, amikor csevegtek és megmutatkozott a hétköznapi viselkedésük. Úgy tűnik, hogy ez egy szeretetteljes gesztus Katalintól, támogatást, szinte anyai megnyugtatást és figyelmet jelez, valamint az intim szeretet gesztusa. 

Nem ez az első alkalom, hogy Katalin hercegné megérinti Vilmos herceget, vagy a tekintetével jelez. A szakértők szerint Vilmos herceg korábban nem volt ennyire magabiztos a nyilvános eseményeken. Sokkal nehezebben viselte az embereket, illetve a fotósokat. Mióta Katalin hercegné mellette van, ez már nem okoz számára nehézséget. Felszabadultabb, jobban viseli a kamerákat, ami nagyban köszönhető a walesi hercegnének. 

A szakértők szerint az ilyen apró gesztusok megmutatják, hogy mennyire szoros a hercegi pár közötti kapcsolat. A rajongók imádták a felvételeket, sokan leírták, örülnek, hogy láthatnak ennyire hétköznapi dolgokat a királyi család tagjaitól. 


Via