Íme, egy újabb titok Katalin hercegnéről! Kiderült, hogy Wales hercegnéje nem igazán tudta élvezni a 2021-es Wimbledont, ugyanis egy orvosi riasztás miatt el kellett hagynia a helyszínt. Kiderült, hogy Vilmos herceg felesége találkozott valakivel, akinek később pozitív lett a koronavírustesztje. 

Lemaradt az egyik kedvencéről

Katalin hercegné éppen Dan Evans brit sztárt akarta megnézni a teniszmeccsen, de sajnos idő előtt le kellett lépnie, amikor megkapta a riasztást, hogy bizony találkozott egy koronavírusos személlyel. A szigorú elkülönítési szabályok akkoriban azt jelentették, hogy mindenkinek, aki közeli kapcsolatba került egy megerősített esettel, otthon kellett maradnia a vírus terjedésének megfékezése érdekében.

Itt volt a karantén időszak

Katalin hercegnét azonnal a Kensington-palotába szállították, hogy elvégezzék a koronavírus-tesztet. A hercegné szerencsére nem kapta el a betegséget, sőt addigra már az oltást is megkapta, de ennek ellenére pár napig karanténban kellett maradnia, amíg biztos volt, hogy nem lett koronavírusos. Az biztos, hogy Vilmos herceg felesége egy kicsit csalódott volt, hiszen a Wimbledon az egyik kedvenc nyilvános eseménye, amit szinte sosem hagy ki. 

Imádja a teniszt

Köztudott, hogy Katalin hercegné imádja a teniszt, és nemrég hatalmas lehetőséget kapott, ugyanis Roger Federerrel játszhatott az idei Wimbledonon. A hercegné és a teniszező ezt követően beszélgettek az edzőkkel, majd együtt edzettek a tinédzserekkel a Wimbledon létesítményében. Még a legendás sportoló is le volt nyűgözve Katalin teljesítményétől, aki mindent beleadott, hogy megmutassa, mennyire jó teniszező. 

Íme, egy felvétel róluk

Via