A fantasztikus stílusérzékéről híres Katalin hercegné köztudottan szereti keverni az olcsóbb árkategóriájú ruhadarabokat a márkásabb luxustermékekkel. Előfordult már, hogy a kedvenc, 15 ezer forintos Superga tornacipőjéhez egy 900 ezer forintot érő ékszert vett fel, ahogyan az sem ritka, hogy a brit királyi család legdrágább ékszereit is viseli különböző hivatalos, hercegi eseményekre. A rajongók most végigvették azokat a outfiteket, amiket Katalin hercegné valaha is viselt, a statisztikákból pedig kiderült, mennyibe került a hercegné legdrágább ruhája! 

Elképesztő összegbe került Katalin hercegné legdrágább ruhája

Katalin hercegnének már sok szép drága ruhája volt: legutóbb, az ascoti derbin viselt piros ruhájáról például még mindig beszélnek az emberek, de csinos,  pöttyös koktélruhái is nagy népszerűségnek örvendenek a rajongói körében. Legdrágább ruhája azonban egy teljesen más típusú darab volt, amit átalakítva több estélyre is felvett már a hercegné.

Getty Images/Karwai Tang
Getty Images/Karwai Tang

Katalin hercegné legdrágább ruhája (az esküvői ruháján kívül) nem más volt, mint egy csaknem 3 millió forintot érő fekete színű, mintás estélyi, amit 2017-ben a BAFTA-díjátadóra viselt először. A ruhát Katalin hercegné egyik kedvenc dizájnere, Sarah Burton tervezte az Alexander McQueen márka keze alatt, akárcsak a csodaszép esküvői ruháját.

Katalin hercegné már többször is felvette a darabot

A rendkívül drága estélyit Katalin hercegné azóta már többször is átalakította azért, hogy újra fel tudja venni, pedig bőven beleférne a büdzséjébe minden alkalomra új ruhát vásárolni. A pénzügyi szakértők szerint a hercegné rendelkezésére nagyjából évi 80 millió forint áll, amit csak ruhákra, cipőkre és táskákra költhet, de köztudott Katalin hercegné szívesen viseli újra azokat a ruhadarabjait is, amiket már egyszer felvett a nyilvánosság előtt. 

Via