A divatrajongó Katalin hercegné elképesztő érzékkel válogatja össze a gardróbját, ezért nem meglepő, hogy az általa viselt cipők, táskák, kiegészítők és ruhák után a nők milliói vágyakoznak. Ez történt Katalin hercegné egyik legutóbbi alkalommal viselt cipőjével is, ami a szemfüles rajongók szerint már sokadjára van a hercegné lábán. Nem másról van szó, mint egy lapos talpú balerina, amit korábban sosem lehetett látni Katalin hercegnén. Vajon ez az új kedvenc cipője?

Katalin hercegné új kedvenc cipője egy balerina

A brit királyi család rajongói szerint nagyon úgy néz ki! Bár korábban már beszámoltunk róla, hogy Katalin hercegné egyre szexisebb és merészebb magassarkúkat hord, úgy tűnik, hogy Károly király koronázása óta a visszafogottabb stílust részesíti előnyben: új kedvenc cipője ugyanis nem más, mint egy lapos talpú balerina!

Boden Pointed Ballet Flat 60 800 Ft
Boden Pointed Ballet Flat 60 800 Ft

A mindössze 1 centiméteres sarokkal rendelkező, elöl nagy csattal díszített darabot a Boden luxusmárka készíti, darabját pedig magyar forintra átváltva kb. 61 ezerért árulják. Drágának hangzik, de ez csupán aprópénz Katalin hercengé bankszámláján, aki állítólag 80 millió körüli összeget költhet évente a ruházkodására

Már többször is viselte a hercegné a balerina cipőjét

Az említett balerina cipő mostanában nagyon divatos, egyre több boltban lehet hasonló darabot kapni, a vásárlói vélemények alapján azonban közel sem ez Katalin hercegné legkényelmesebb darabja. Sokan panaszkodtak méretproblémára, valamint arra, hogy túl szűk a cipő orra, valamint sok vásárlónak az is gondot okoz, hogy a cipő túl merev, nem nyúlik, ezért könnyen feltöri a bőrt a lábfejen.

Getty Images/WPA Pool
Getty Images/WPA Pool

Nagyon úgy fest, hogy ezek a problémák azonban nem érintik Katalin hcercegnét, mert az elmúlt pár hónapban a jól bevált magassarkúi helyett többször is lehetett ebben a cipőben látni őt. Tény, hogy remekül áll rajta és fantasztikusan párosította össze az elegáns, fekete nadrágjával és a bézs blézerével!

Via