A királyi család gyűjteményében rengeteg méregdrága ékszer található. Katalin hercegné és gyakran visel gyémántokat, és más drágaköveket, de az olcsóbb, elérhetőbb darabokat is kedveli. A kedvenc fülbevalója sem került vagyonokba, bárki vásárolhat hasonlót. 

Katalin hercegné évek óta viseli a kedvenc fülbevalóját 

A walesi hercegné kedvenc fülbevalója az Orelia márkától származik, és a Chain Huggie Hoop Earrings nevet viseli. Nem egy drága darab, mivel 18 font, vagyis nagyjából 8000 forint. Legelőször 2021-ben viselte, az elmúlt években pedig számtalanszor szúrhatták ki a szemfüles rajongók az ékszert a fülében. 

katalin-hercegne-2023
Fotó: Samir Hussein / Getty Images

A márka nagyon örült, hogy Katalin az ő ékszerüket hordja, már a termék leírásában is megemlítették. Korábban pedig a következőt nyilatkozták. 

katalin-hercegne-2023
Orelia Chain Huggie Hoop Earrings

Nagyon örülünk, hogy a walesi hercegné ismét viselte a láncos karika fülbevalónkat. Az elmúlt néhány évben legalább 15 alkalommal láthattuk rajta. 

Az Orelia oldalán jelenleg is elérhető a fülbevaló, ami több méretben vásárolható meg. Van arany, ezüst és rose gold változatban. Ha kedved kaptál hozzá, akkor itt tudod megrendelni, Magyarországra is szállítanak. 


Via