Ha a divatról és persze kiegészítőkről van szó, akkor Katalin hercegné nem ismeri a tréfát. A megjelenése ugyanis mindig tökéletes, az outfitjéhez pedig remekül passzolnak az ékszerek, illetve egyéb kiegészítők is, úgy mint cipő vagy éppen táska. A szemfülesek, Katalin hercegné legnagyobb rajongói pedig most kiszúrták, hogy van egy retikülje, amit módfelett szerethet, ugyanis összesen 11 féle színben található meg a gardróbjában. 

Imádja ezt a táskát

Az Emmy London által forgalmazott, Natasha Clutch fantázianévre keresztelt borítéktáska 2016 óta a hercegné egyik kedvence. A 425 dolláros, azaz nagyjából 150 ezer forintos kiegészítőből pedig összesen 11 darab van neki, természetesen más-más színekben. Legyen szó karácsonyi istentiszteletről, kirándulásról a Bahamákon, vagy éppen egy portréleleplezésről, ez a táska bizony  rendre ott van Katalin kezében: a fotók tanúsága szerint az elmúlt évek során 15-ször döntött emellett a retikül mellett, persze minden alkalommal a megfelelő színű darabbal egészítette ki az öltözékét. 

Getty Images/Chris Jackson

Egyszerű, de nagyszerű

A kiváló minőségű velúrból készült Emmy London táskát Portugáliában gyártják, nagyszerűsége pedig az egyszerűségében rejlik, legalábbis ezt mondja a márka alapítója, Emmy Scarterfield. Érdekesség egyébként, hogy a táska egy rejtett láncszíjat is tartalmaz, ám a wales-i hercegné sosem használta azt egyik  Natasha táskáján sem, inkább stílusosan a kezében hordja azt. 

Getty Images/Max Mumby/Indigo

A zöld lehet a kedvence 

A hercegné pedig a jelek szerint a zöld színű retikült szereti a legjobban, arra ugyanis az évek során többször, 2019-ben például összesen négy alkalommal esett a választása. 

Getty Images/Neil Mockford

(via)