Biztos te is észrevetted már, hogy a megjelenésén túl Katalin hercegnének a körmei is mindig kifogástalanul néznek ki. Nos, ezt egyérteműen a manikűrösének, Marina Sandovalnak köszönheti, aki annak idején az esküvőjére is elkészítette a hercegné körmeit. 

A tökéletes esküvői manikűr

A műkörmöst pedig most éppen az esküvők aprópóján osztott meg néhány tippet a menyaszonnyokkal, s elárulta, miként lehet kiválasztani a tökéletes színt a nagy napra. Persze most mondhatod azt, hogy ó, ez úgysem számít, de a helyzet az, hogy az esküvői manikűr elkészítése igenis nagy dolog. Gondolj csak, bele, hányszor fognak lefényképezni aznap. Biztos, hogy utólag te sem akarod majd azt látni a fotókon, hogy slamposak a körmeid. 

Meztelen és natúr

Persze a lehetőségek tárháza mondhatni kimeríthetetlen, Marina Sandoval szerint azonban van néhány fontos tényező, melyek mentén érdemes haladni, a tökéletes esküvői manikűr kiválasztása során. A manikűrös szerint a leggyakrabban a meztelen és natúr körmök mellett döntenek a menyasszonyok, a halvány rózsaszín és a barack például hatalmas sláger. 

Francia

A szakértő szerint a semleges körmöket valószínűleg azért választják, mert gyönyörűen illeszkednek bármilyen színsémához, viszont nem szabad figyelmen kívül hagyni a döntésnél azt sem, hogy a különböző bőrtónusokhoz különböző árnyalatok illenek. Persze ilyenko jolly joker lehet az időtlen klasszikus, vagyis a francia manikűr, ami tényleg, kivétel nélkül mindenkinek jól áll. A francia már csak azért is jó választás, mert így nem kell attól tartanod, hogy a színek ütköznek mondjuk a virágaiddal, vagy a koszorúslányok ruháival.

Vagányabb színek

A törtfehér is szuper alternatíva lehet , de ha egy kicsit vagányabb vizekre eveznél, akkor bátran kérj egy kis díszítést is a körmeidbe. Ha pedig úgy érzed ezek a színek totálisan nem illenek hozzád, akkor nyugodt szívvel tedd le a voksod egy sötétebb árnyalat mellett, ha úgy érzed az lesz a befutó. A választott szín persze jó, ha harmonizál az esküvőn alapvetően is domináló színekkel, de mivel nagy eséllyel te magad szervezed a nagy napot, azt is tudni fogod, milyen árnyalatok kerülnek hangsúlyba. 

(via)