Sokan tudják, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg az egyetemen ismerkedtek meg. De arról ritkábban esett szó, hogy előtte a walesi hercegné egy bentlakásos iskolába járt. Az intézményhez nem fűzik jó élmények, állítólag valósággal utálta. 

Katalin hercegnét zaklatták az iskolában

A hercegné iskolás éveiről már sokszor szó volt, kiderült, hogy tehetséges volt a sportokban és nagyon szereti a versenyhelyzeteket. Ám most egy eddig sosem hallott információra derült fény, ami nagyban formálta a személyiségét. 

Katalin hercegné gyerekként a Downe House nevű bentlakásos iskolába járt, ahol sokáig zaklatták. Nagyon nehezen birkózott meg ezzel, ez pedig nagyban befolyásolta a mindennapjait. Az iskolában nagyon boldogtalan volt, a helyzetét pedig az is nehezítette, hogy nem láthatta a családját olyan gyakran, mint szerette volna. 

Katalin nagyon boldogtalan volt a Downe House-ban az első két szemeszterben, zaklatták, mielőtt elment, és a Marlborough College-ba költözött.

Megváltoztatta Katalin hercegnét a rossz iskolai tapasztalat

Katalin hercegné kifejezetten utálta az iskoláját, hiszen a csúfolódások, piszkálódások megnehezítették a mindennapjait. Ugyanakkor haszna is származott belőle, mivel anyaként bizonyos dolgokról határozott véleménye van. Erről Jennie Bond, a BBC egyik szakértője beszélt. 

Már korábban kiderült, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg nem szeretnék, hogy a gyerekek bentlakásos iskolába járjanak. Éppen ezért iratták őket nappali iskolába, így tanulás után otthon lehet az egész család. 

Úgy tűnik, hogy Vilmos és Katalin a gyermekeiket a Lambrook iskolában szeretnék még tartani, egy boldog és tápláló környezetben nevelni őket.

Lambrook egy nappali iskola, ami közel van a hercegi pár otthonához, így autóval pár perc alatt el tudják hozni a gyerekeket. Korábban már szó volt róla, hogy György hercegnek hamarosan iskolát kell váltania, sokak szerint ő is az Eton nevű magániskolában tanulhat, ahol Vilmos herceg évtizedekkel ezelőtt. Ettől függetlenül kicsit rá az esély, hogy bentlakó lesz, hiszen Windsor közelében él a család, ami nagyon közel van az intézményhez. 


Via