Többször előfordult már, hogy a hírességek szándékosan, vagy véletlenül ugyanazt a ruhát veszik fel. Most Ivanka Trump viselte ugyanazt a ruhát, amit évekkel korábban Katalin hercegné. Az estélyi csak a színében tért el. 

Katalin hercegné egyik legszebb ruháját viselte Ivanka 

A walesi hercegné 2021-ben a No Time to Die című James Bond-film premierjén viselte ezt az arany Jenny Packham ruhát. A szett akkor hatalmas sikert aratott, sokak szerint ez volt Katalin hercegné legszebb nyilvános megjelenése. A ruhára sokan emlékeznek, épp ezért okozott nagy meglepetést Ivanka Trump, hogy ezt választotta a lánya bat-micvójára. 

katalin-hercegne-ruha-2023
Fotó: Samir Hussein / Getty Images

Ivanka ruhája teljesen olyan volt, mint az, amit Katalin viselt, csak a szín különbözik. Ő arany helyett inkább türkizkéket választott, amivel jó döntést hozott. Az árnyalat szuperül állt a szőke hajához és a világos bőréhez. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ivanka Trump (@ivankatrump) által megosztott bejegyzés

Az estélyi egyébként nem egy olcsó darab, a Jenny Packham ruha 5400 dollárba, vagyis nagyjából 1,8 millió forintba kerül. A márka ruháit egyébként nagyon szereti mindkét nő, Katalin hercegnének valóságos gyűjteménye van Jenny Packham ruhákból. 

Nem először viselnek egyforma ruhát 

Már többször előfordult, hogy Ivanka és Katalin hercegné ugyanazt viselik. Ivanka sokszor választ hasonló darabot, mint Katalin. Legutóbb például egy fehér blézerruhát viselt, amit korábban láthattunk már a walesi hercegnén. De Ivanka megvette azt a pöttyös ruhát is, amiben Katalin Károly király születésnapján jelent meg. 

Szavazás

Via