A rajongók egyszerűen imádják Katalin hercegné stílusát, sokan pedig mindent elkövetnek azért, hogy egy kicsit hasonlítsanak rá. Katalin egyébként előszeretettel részesíti előnyben a filléres ruhákat vagy éppen kiegészítőket, fülbevalók terén például már nem is egy alkalommal választott pénztárcabarát verziót, de a Zara blézere is a követők egyik kedvence. Most éppen a szalmakalapjáért rajong a világ, amit tavaly viselt Wimbledonban, s ami az idei nyár nagy slágere lehet, megint. 

Stílusos szalmakalap

Katalin LK Bennett szalmakalapja egyébként pont nem a legolcsóbb kiegészítők táborát erősíti, ugyanis a 69 fontba kerül, ami közel 30 ezer forint, ám jó hír, hogy az elegáns stílust kölcsönző fejfedő más üzletek kínálataában is elérhető, töredék áron. A hercegné által preferált darabot egy stílusos, sötétkék szalag díszíti, Katalin pedig tavaly egy csodálatos napsárga ruhával vette fel a nyáron annyira népszerű kiegészítőt. 

Mindenhez passzol

A szalmakalapban azonban az az igazán nagyszerű, hogy gyakorlatilag bármilyen outfithez passzol, általában remekül dobja fel az összeállításokat. Legyen szó egy nyári esküvőről, kerti partiról, egy medencés buliról vagy csak egy könnyed hétköznapról, a szalmakalap mindig kitűnő választás. 

Olcsóbb verzió 

Mivel Katalinon tavaly, Wimbledonban szúrták ki a szalmakalapot egyáltalán nem meglepő, hogy a kiegészítő szinte azonnal hiánycikk lett. Azonban szuper hír, hogy most újra elérhető, bár valószínűleg már nem sokáig. Ha Katalin LK Benett kiegészítőjére szeretnél lecsapni, akkor nagyon kell igyekezned, mert hihetetlenül gyorsan fogy, de ha kiegyezel egy hasonló darabbal is, akkor csekkold ASOS-nál kapható fejfedőt, ami mindössze 24 font (kb. 10 ezer forint) és pont úgy néz ki, mint a hercegné kalapja. 

Néz csak! 

ASOS

(via)