A királyi családban nem egyszerű gyereknek lenni, hiszen György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget már egészen kicsit koruktól kezdve nagy figyelem övezi. A három gyerek közül a legfegyelmezettebb Sarolta, ezt maga Katalin hercegné árulta el egy beszélgetés során. De nem volt ez mindig így! 

Sarolta hercegnő vicces mozdulatán sokan nevettek 

Sarolta hercegnő viszonylag ritkán látható a nyilvánosság előtt, de ez érthető, hiszen Katalin és Vilmos elárulták, szeretnék, ha a gyerekek átlagos életet élhetnének. Ettől függetlenül a fontos családi eseményeken szinte mindig jelen van az egész család. Sarolta hercegnő pedig egyre gyakrabban ad látható jelzéseket a testvéreinek, ha úgy érzi, nem viselkednek megfelelően. Erről korábban Katalin is beszélt, elárulta otthon Sarolta a főnök. 

Persze korábban Sarolta sem volt mindig ennyire fegyelmezett, sőt! Eleinte vicces gesztusaival hívta fel magára a figyelmet. Így volt ez 2019-ben is, amikor a négyéves Sarolta a szüleivel egy vitorlás versenyen vett részt. 

Katalin integetett a tömegnek az ablakon keresztül, és Saroltát is erre bíztatta. Ám a hercegnő ehelyett inkább kinyújtotta a nyelvét. Az emberek egyébként imádták a kislány reakcióját, az esetről készült videók szinte vírusként terjedtek a közösségi médiában. Ennek ellenére Katalin hercegné nem volt túl boldog, a testbeszéd-szakértők szerint váratlanul érte a dolog, és inkább lekísérte Saroltát a lépcsőn, mielőtt bármi történik. 

Összetartó család 

A szakértők már többször elemezték Katalin hercegné és Vilmos herceg testbeszédét, és szerintük nyilvánvaló, hogy mennyire szoros a családi kötelékük. Mindkét szülőnek vannak közös dolgai a gyerekekkel, és láthatóan egységként gondolnak magukra. 


Via