Katalin hercegnéről sokan tudják, hogy remekül zongorázik, és kifejezetten tehetséges a sportokban. De nem ő az egyedüli, aki ügyes valamiben. Most elárultjuk, György herceg és Sarolta hercegnő rejtett tehetségét! 

György herceg igazi művész 

Karácsonykor a királyi család feltöltött egy fotót, amin György herceg karácsonyi festménye szerepelt. A dolog meglepte a rajongókat, hiszen korábban csak kevesen tudták, hogy a remekül fest. Nem ő az egyedüli, Károly király évtizedek óta fest, és Fülöp herceg is rajongott a művészetekért. 

György Katalin hercegnétől is örökölt pár dolgot, többek között azt, hogy imádja a zenét. A herceg évek óta gitározni tanul, ezt maga Katalin árulta el. Emellett imád sportolni, a tenisz a kedvence, amit már régóta gyakorol. 

Sarolta hercegnő imádja a sportokat 

Míg György herceg a művészeteket kedveli, addig Sarolta a sportért és a táncért rajong. Még egészen kicsi volt, amikor elkezdett ballettozni, és nagyon kedveli a gimnasztikát. A lovakat is szereti, még egészen kicsi volt, amikor először megismerkedett a lovakkal, azóta pedig rendszeresen lovagol. 

Sarolta hercegnőnek egy másik titkos képessége is van, a Spanyolországból származó dadája elkezdte megtanítani a nyelvre. Az információk szerint már egyre ügyesebben beszéli a spanyolt. 

Lajos herceg a sporttal ismerkedik

A család legfiatalabb tagja, Lajos herceg a sportokkal ismerkedik. Bár az egyik nyilvános eseményen falat festett, a művészetek annyira nem vonzzák. Korábban pedig az is kiderült róla, hogy vadászpilóta szeretne lenni! 


Via